LiQUiD bLoG - Piece of Mind

Arhívum - (2006. május)

29 május 2006

soo pretty #22

soo pretty #22

28 május 2006

outdated

fight!

Régi dolgok szanaszét. Egyik vinyó kiszállt a vérkeringésből. Már csak ritkán pörög, akkor sem csinál semmit az aprócska kerregéseken kívül. Pihentetem, nem dobom ki... Sok adat van ami már csak emlék gyanánt is fontos, talán idővel menthető. Nem hiányzott most ez. De várható volt, csak igazán várhatott volna még egy kicsit. Sok minden van rajta, jelenleg még nem hiányzik semmi, de akkor is bánt... Ez most egy ilyen depis valami volt...

22 május 2006

it's monday

Hétfő!!
Igen, már megint... Felébredtem, nem nagy kedvel, de már aludni sem nagyon tudtam. Végül is a végső elhatározást a szobatársam füstölő monitorja adta meg, ami végső elkeseredésében stand-by és aktív mód váltogatásába kezdett, ennek következtében gyors egymásutáni kattanásokat hallatott magából. Amire odamásztam, már szép füstfelhő is kezdet tornyosulni felette. Tudniillik ha kijön a füst akkor elromlik, tehát ma szerintem instant füstvadászat lesz a délutáni program, hogy legyen mit visszarakni a működés érdekében... vagy inkább szimplán kuka lesz a szerencsés tulajdonosa. Most kikapcsolt állapotban csöndben figyel, szép kort megélt, temetése újabb fénypontja lesz ennek a hétnek. Most keresek valami élelmet, majd lassan indulás lesz szigorlatra, csak hogy ez a nap jól is folytatódjon.
Szép napot.

18 május 2006

#blog@IRCnet

#blog@IRCnet
Volt valaha, de most megint van... A közösség még alakulóban, de bloggereket és látogatókat/látogatóikat is szívesen látjuk. Aki teheti terjessze az igét. Egyelőre a nagy dumálásokat 19:00-tól kifulladásig időzítettük mert talán akkor már mindenki végzett a fontosabb napi tevékenységeivel, de a "legelvetemültebbek" szinte egész nap ott figyelnek és dumálnak. Ez amolyan realtime-chat ezért a bloggal ellentétben itt a pangás elég idegőrlő is lehet, tehát a téma nagyjából kötetlen, tessék csetelni!

Akár egy olyan témát is indíthatunk hogy Olvasó vs. Blogger
Persze ez az érdeklődéstől válik függővé, de a lehetőség adott.

Egy kis help akinek már csak ez hibádzik:

Tehát akkor kezdem az elején. IRCnet talán az egyik legáltalánosabb IRC hálózat. 4db Magyar szerverrel rendelkezik amelyek:
- extra.irc.hu
- elte.irc.hu
- hub.irc.hu
- atw.irc.hu
Magyar felhasználóknak természetesen ezek valamelyikének a használata ajánlott.
Többféle programmal lehet csatlakozni, az eljárás többnyire hasonló, én itt most a mIRC-et ajánlanám amit mindenki letölthet innen.
Miután sikerült elindítani, és a felbukkanó ablakban a név,email,stb. adatokat sikerül megadni, a státuszablakba egyszerűen csak írjuk be például hogy /server elte.irc.hu, majd csatlakozás után /join #blog, és máris körünkben üdvözölhetünk.

Riszpekt:
mefi balinto maniakus gege

17 május 2006

ban the world

Egyre csak duzzad a commentspam miatt a banlista. Eddig lassacskán moderálgattam, de most szép mészárlás kezdődik...

14 május 2006

some other beauty

my little lake

Ahogy ígértem, sikerült már képet is alkotnom róla. Kicsit kezdetleges állapotban és éppen egy kiadós esőzést megelőzően. De, hogy valamiféle elképzelés azért legyen róla ;)
Köszöntem a figyelmet...

13 május 2006

tresure island

Tavacska építés minimal költségvetéssel... Harcra fel!

12 május 2006

newness

Torlódnak a dolgok, az idő pedig fogy! Néha azért jól jönne egy PAUSE gomb, Amit csak úgy szabadon használhatna mindenki kedvére. Végigfutottam újra és újra a függőben lévő dolgaimat és a szokásos kapkodások közepette mindegyikbe fejest ugrottam, majd gyorsan tovább sodródtam az árral. Ennek némi eredményét itt láthatja mindenki az oldal apró változásain és persze ennek a bejegyzésnek a megszületése révén is. Talán ha a post-screen lenne a kezdőlapom, vagy ha csak annyi időm lenne, hogy átverekedjem magam a hétköznapokon és mint olyan szubjektíven tekintsek annak történéseire, majd persze faragjak esetlen kínrímeket hogy ez mások számára is körvonalazódjék(?)... Nos mint ahogy az látszik, többszöri elhatározásnak is nyögés a vége. Végül is nem a mennyiség a lényeg, noha nem mintha a minőségre kevesebb lehetne a panasz. Tán egyszer minden a helyére kerül és mindenki hátradőlve nyugtázhatja, hogy valami értelme azért csak volt az egésznek.

08 május 2006

Soo pretty #21

Egy kis nyuszkó áradat, de ha jobban meggondolom csak egy csermely.
Lesznek még, de a bőség zavarát néha kicsit kompenzálni kell.

http://www.mc-nudes.com/fhg_2006/Monique_2mZz/
http://www.mc-nudes.com/fhg_2006/Natalie_2mjN/
http://www.mc-nudes.com/fhg_2006/Olyfka_2mHj/
http://www.mc-nudes.com/fhg_2006/Lenka_1mJH/
http://www.mc-nudes.com/fhg_2006/Lucy_1mgr/
http://www.mc-nudes.com/fhg_2006/Melli_1mFr/

05 május 2006

don't be afraid

Upskirt, but(t) lovely



Bizony. Csak ki kell mozdulni pár órára és máris egy búzamezőn találja magát az ember, csak itt nem a kalász hajladozik, hanem a szebbnél szebb lányok. - Itt azért megjegyezném, bár szerintem eléggé köztudott, hogy a magyar lányoknak nincsen párja szerte e világon, hiszen ilyen szépségeket nem is látni bárhol. - Szép idő van, ebből következik a jellemzően lenge öltözet, amely csak fokozza a látványt. Mégis azt hallom a környezetemben, hogy félnek felfedni lábaikat, inkább feszélyezve érzik magukat a falatnyi szoknyácskákban. Ezt a "félelmet" szeretném minél előbb eloszlatni! Higgyék már el hogy úgy szépek ahogy vannak, és bátran viseljenek ilyen ruhákat, hisz ezekben ők is csak szabadabbnak érezhetik magukat, nekünk pedig lesz miben gyönyörködnünk. Mindazonáltal a kivillanó dolgokra is maximum az óvodások folyathatják a nyálukat ;)

02 május 2006

border of life

Szinte színültig vagyok gondolatokkal, mégis csak nehezem vetem ki őket magamból. Belekapkodok mindenbe, mintha egy tál rizsbe markolnék bele és pár szem akaratlanul is menekülni próbál... nem kevés sikerrel. Van egy pont ahol már nem tévedhetek, a veszteség itt már nagy problémákat jelenthet, vagy csak maga a hiány, az üresség. Alapvetően két lenyűgözött dolog van a világon: a változás és az állandóság (gyk. nem is olyan rég hallottam bár közhely tudom...) A változtatás hatalma a kezünkben van. Én élnék vele. Nem leszek már jófiú...