LiQUiD bLoG - Piece of Mind

Arhívum - (2006. augusztus)

20 augusztus 2006

have some rest

Nos, akkor kitűzött teendők letudva (remélem). Most kicsi pihenő következik.

http://www.imdb.com/title/tt0109686/

Na persze egy Heroes 3 küldetés kb. 3 napja megy a háttérben... már csak hetek kérdése és talán sikerül annak is pontot tenni a végére. (tiszta nyerő helyzet, csak néha időt kellene szakítanom rá)

16 augusztus 2006

maybe next week

A dolgok alakulóban. Jövőhét talán a nyár utolsó igazán testre szabható hete lesz. Jó idő esetén kiruccanhatunk erre-arra, de ez még mindig csak egy halvány reménysugár. Az utóbbi 2 hétben nem sok igazán nyárhoz méltó pihenési formát sikerült felmutatni, inkább amolyan unalomtengert.

KICSIT MÁS TÉMA:

Még mindig nem találom a jóbarátok DVDimet! Szóval aki tud róluk bármi biztatót az kérem jelezze.

scary faces

Szokásos éjszakai rémálom...kritikusan csökken az fps...de aludni nem tudok, tehát próbálom lekötni magam. Előkerestem pár régen látott sorozatot és gondoltam a kezdeti lelkesedést követő unalom talán hatásos lesz, de immáron másodszor néztem végig a The Shield (Kemény Zsaruk) című "remek" sorozatot (csak ajánlani tudom) az elejétől a harmadik szezon végéig. Kezdem feladni... mintha ébren álmodnék, a napok egyre jobban szétcsúsznak. Utóbbi napokban jó ha 5-6 óra körül elaludtam és ezt követően is csak párperces blokkokat töltöttem alvással. Olyan 13-14 óra körül fel is adtam általában, majd ezt követte a zombi időszak amikor mondhatni ébren figyeltem magam elé. Durva haluzások és kedvtelen botorkálás... Ez minden.

08 augusztus 2006

dumb & dumber

Nyár van, ez tény... kicsit elhanyagoltam egy csomó dolgot mostanában. Mert ugye, a nagy melegben jobban esett egy jéghideg sört kortyolgatni egy pálmafa (na jó esetleg egy napernyő) árnyékában, minden gondtól megváltva, vagy csak picit belefeledkezve a jó esetben szebbnél szebb női idomokkal kecsegtető bikinis csajok látványába. Persze így, most a komorabb időben máris visszatért a sötét szobában ücsörgés, a rengeteg koffeinbomba bevetésével némi életkedv beiktatása. Nehéz dolog ez... főleg így késő éjszaka. Ja és igen... amiért végül is ezt elkezdtem így idehányni... nos utóbbi napokban az oldal elérhetetlensége annyira felidegesített hogy elvakulva már-már teljes tisztogatást előkészítve mentegettem a menthetőt, amikor mint isteni szikra beiktattam egy 'del .htaccess' kitérőt ami láss csodát (amint ez látszik is) bejött. Hihetetlen, de persze mentségemre legyen mondva, semmilyen módon nem sikerült ezt a nyomorult fájlt láthatóvá tennem, ezért nem is hittem a létezésében (ezidáig). Akkor most az "ami elromolhat, az el is romlik" című kulturális rovatunkat olvashatták, avagy "csak a fejemet hogy meg ne sántuljak".