LiQUiD bLoG - Piece of Mind

Arhívum - (2007. március)

28 március 2007

álomból

Gondoltam kipróbálom milyen amikor álmomból blogolok. Kitaláltam sok jó dolgot, de mire felébredek biztosan elfelejtem. Ugye hogy bosszantó? Milyen jó lenne egy API amivel fel tudnád jegyezni, és ébredés után visszaolvasni mindazt ami alvás közben a fejedben lezajlott.

feszült nyugalom

Minden nyomasztó körülöttem, megint ez a rossz idő. Így kifele bámulva az ablakon minden olyan szépnek tűnik, de ha kimegyek a szél az arcomba mar. Most egy kis alvás jót tenne, úgyhogy adok neki egy esélyt.

hét közepe

Hát itt tartunk... a hétköznapok közepén, ilyen helyen érdemes még elgondolkodni, hogy ha választani lehetne, akkor a hét eleje vagy vége fele kezdjünk el rohanni. Ez így nem sokkal ébredés után, igen csak nagy fejtörést okoz. Talán csak a jövőheti szünet mozdítja a mérleg nyelvét a megszokott irányba, mert a holnapi ZH megírásához nem sok kedvem van.

23 március 2007

soo pretty #26

soo pretty #26

vészhelyzet!

Hihetetlen! :) Ez így kora reggel nagy hatással volt rám. Ezt látni kell!

Bunny


https://www.10mg.nl (sajnos a flash halott...)

22 március 2007

hát nem kopog

Mostanában a gyomrom hatékonyan jelzi hogy ugyan egyek már valamit. Rendesen szúr, ha délben elmarad az ebéd. Jelen pillanatban is ezt teszi, én meg persze csak itt írogatok... Na de a lényeg, hogy legyek bármennyire is éhes, a szemem nem kopog. Kíváncsi lennék, aki ilyen tüneteket észlelt, meddig hanyagolta az étkezést.

21 március 2007

feeling lucky?

Tudom hogy véletlen, vagy nem? :)
De amikor beléptem rögtön ez fogadott:
deviantArt.com

soo pretty #25

soo pretty #25

20 március 2007

now talking on #blog

#blog @ IRCnet

Még mindig! Várunk mindenkit, aki blogger illetve aki nem. Hogy hol? Hát az IRCnet #blog csatornáján. Hogy hogyan jutsz oda? Ezt már egyszer leírtam itt. Hogy kikkel találod magad szembe ha belépsz? Többnyire blogok szerzői, ritkábban azok olvasóiból áll a jelenlévők tábora, de ez ne tévesszen meg senkit, tényleg MINDENKIT szeretettel várunk!

(Az igazsághoz hozzátartozik még, hogy hölgy bloggerek létszáma elég csekély nálunk, ezért kérem hogy Ők mindenképp nézzenek be, és bizonyítsák mennyien vannak igazából.)

UPDATE: eF`k3_ blogja pont ma múlt el 1 éves, úgyhogy tessék jönni és megköszönteni! ;)

19 március 2007

soo pretty #24

soo pretty #24

18 március 2007

szomorú dolgok

Régen írtam már értelmeset, de nyugalom, most sem fogok. Ha itthon vagyok, szinte be se kapcsolom a TV-t, vagy ha mégis, akkor sem a híradót meg politikai fröcsögéseket nézem, hanem inkább valami ismeretterjesztő csatornát. Ott is csak ámítanak, de legalább nem néznek hülyének, és adott esetben nem hazudnak. Lényeg a lényeg, a közéleti dolgokról csak a néha bevillanó, RSS-el követett hírcsatornákról értesülök, ott is inkább a kultúra, technika és humor rovat az ami igazán érdekel, jó hogy itt lehet szűrni a politikai tartalmat, nem mint az utcán és egyéb társasági helyeken. Kellene szépen politikamentes övezeteket létesíteni, ahol aki csak egy pillanatra is propagandát próbál csinálni bármilyen beteges vagy hatalmi céljainak, azt akkor csak simán világgá kell zavarni. Néha fórumokra is beszabadul néhány IQ harcos, akik attól érzik jól magukat, ha fennen hangoztatják szélsőjobb vagy neonáci hajlamaikat, ennek persze annyi köze van a politikához, mint kamionosnak a kerékpárúthoz, ők valahogy mégis látják a párhuzamot... Itt megint csak az a szomorú, hogy ezekkel is kénytelen vagyok szembesülni, hiszen nekik teljesen mindegy hogy ez a Nők lapja fóruma, vagy a Dörmögő Dömötöré, ők megmondják a frankót bárhol.

08 március 2007

Nőknapja

Hát akkor így gyorsan kívánok még minden hölgyeménynek nagyon boldog nők napját, remélem azoktól is megkapják a kellő megbecsülést, akiktől ez méltán várhatják. És hogy azért virág se maradjon el, így hát összebénáztam egy ilyen csokrot, ezt a betűtípust pedig már régóta ki akartam próbálni. Ilyen lett. Ugye, hogy mindent el lehet rontani?

Nőknapja