LiQUiD bLoG - Piece of Mind

Arhívum - (2006. július)

12 július 2006

nope

Igazából a teljes nyugalom az ami most jellemezheti a mindennapokat. Munka az mindig akad, dolgozgatni is lehet de a meleg elég szépen határokat szab. Árnyékban sziesztázni ilyenkor a jó dolog. Kicsit hiányzik a nyugati/tenger menti feeling, a napot délután kezdeni majd csak éjszaka bontakozni ki igazán, és a délelőtti/déli meleget átaludva folytatni ezt az idők végezetéig. Tervben van egy tengerparti túra... de van egy nagyon erős gyanúm, hogy ez terv is marad. Már 2x kerültem idén a tengertől karnyújtásnyira, de akkor jött mindig egy hajtűkanyar, és íme hát újra itthon döglök a melegben és rajzolgatom egy papírlapra a teendőket. Nem szeretem a tétlenséget, de egy órányi munka a tűző napon elég meggyőző tud lenni, pedig csak egy alsógatya ami fedte habtestem. Hosszúak a napok, de mégis rövideknek érzem őket.

11 július 2006

soo pretty #23

soo pretty #23

after the sunshine

Kirándulás megvolt, fárasztónak nem mondanám, de mivel 1 nap alatt fordultunk meg ezért eléggé zsúfolt volt. Készítettem képeket. Csak úgy ízelítőnek ki is pakolok párat. De úgy érzem, nem utoljára jártam ott...





01 július 2006

lost in mind

Sodródás az árral... valahogy ez már nagyon megy nekem. Volt időm néha leülni és akár még írhattam is volna, de ebből úgysem lesz valami topseller álomregény... még egy közepes ponyva sem. Erről most eszembe jutott, hogy olvasni is szerettem volna, de ennyi kapkodás után már csak ledőlők és inkább film nézésre vetemedem. Olvasásra most nem tudok koncentrálni. Strandon hivatalosan még mindig nem voltam... készültem, de közbejött a vihar, aminek hatására most is komor az idő. Hamarosan irány Plitvice Lakes, ahol már voltam, de ismét lenézünk mert kellemes és látványos hely. Aki még nem volt, annak is csak ajánlani tudom.








Illetve Gege ajánlója...