LiQUiD bLoG - Piece of Mind

Arhívum - (2010. március)

31 március 2010

rubik kicsit másképp

Voltak már próbálkozások a vakok és csökkent látással rendelkezők számára kivitelezett kubikkockákra, mint például a Zhiliang Chen által alkotott, különböző anyagtextúrával ellátott kocka. Ám most Konstantin Datz jóvoltából elkészült a Braille írással jelzett kocka koncepciója, ami nem túl látványos így küllemre, hiszen mint az látható mellőzi a színeket, csupán a színek megfelelői, mint zöld, kék, piros, sárga, fehér és rózsaszín dudorodnak ki a lapokon.


Rubik Cube


(via design.fr)

már csak 1nap

Már csak egy nap van vissza az extra.hu ingyenes szolgáltatásainak lezárásáig. Én közben már átmenekítettem a tartalmat, ami mellesleg meglepően könnyedén ment. Biztosan akadnak hibák, de elérhető az oldal. (kérdés persze hogy minek...)

Eltelt megint több mint 4 hónap mióta írtam és akkor sem mondhatni túl beszédesnek azt a bejegyzést. Nem igazán ment ez az írogatás.. sem kedv sem idő nem jutott rá, de legfőképp a szándék hiánya az ok. Nem mintha nem lett volna mit írni. De mivel másnak/senkinek nem beszéltem ezekről a dolgokról, és az "én elmondom ország világnak most maunika" sem az én műfajom ezért csak megtartottam magamnak.