LiQUiD bLoG - Piece of Mind

Arhívum - (2007. szeptember)

24 szeptember 2007

nézd már mit rajzol

Van 18-as karika, de mindenképp érdemes megnézni.

most nemtudom

Igazából engem nagyon megfogott a látvány és belegondolni is nehezemre esik, hogy a kivitelezés mennyi időbe és fáradtságba kerülthetett.

21 szeptember 2007

most jobb

Na de ez meg kit érdekel? Nem mintha az előző bejegyzés túl informatív lenne...
Most ez van... és remélem így is marad.

19 szeptember 2007

i hate everything

most tenyleg!
neszoljhozzam, nenezzram, nevegyellevegot, neisgondoljram.
most ezvan, majd ha maslesz akkor talan a szabalyok is valtoznak...

13 szeptember 2007

folytatást!

Kicsit még a témánál maradva, a második és egyben utolsó évadot újra végignézve, habár a történet elég kerek lett, mégis maradtak függőben lévő kérdések. A manapság olyan nagy üdvrivalgással fogadott sorozatok, mint a Lost, a Prison Break, vagy a még kezdetleges Heroes-hoz hasonlóan ez is megérdemelt volna még 1-2 szezont, de a gonosz Fox csatorna illetve a producerek megunták, talán túlságosan megelőzte a korát(Tru Calling is hasonló sorsra jutott). Valahol még talán működnek is a netes petíciók amik a sorozat feltámasztását követelik, viszont eddig jól érezhetően süket fülekre találtak. Na persze azért itt is van egy halvány reménysugár, mégpedig egy ilyen egy estés mozifilm formájában, ami valamelyest a történet folytatásával kecsegtet(az oldalon olvasható forgatókönyv kivonat már többször mutálódott, az aktuális már sajnos eléggé eltávolodott az én elképzelésemtől).

11 szeptember 2007

Dark Angel

Dark Angel
Hát igen! Ismét egy sorozat ami megérdemli, hogy még ilyen sok idő után is leporolják. James Cameron ezzel nagyot alkotott, szerény véleményem szerint a Titanic a nyomába sem érhet. Bizonyára az is egy nagyon jó alapsztori, de én inkább nézek egy kicsit szájenszfiksönös, fordulatokban gazdag sorozatot, mint az emberi hibákból és megalomániából kiburjánzó igaz történetet, egy kis lávsztorival megspékelve, aminek megtekintéséhez már-már külön víztározót hoznak létre a könnycsatornák kiapadása ellen. Kicsit most el is kalandoztam, jobb ha annyiban rövidre zárjuk a témát, hogy nem is hasonlítható össze a kettő. De nem csak ez az egyetlen ami a Dark Angel mellett szól. Bizony! Jessica Alba... lehet nemkedvelni, lehet hogy néhányak számára nem a legszebb nő, nem a legjobb színész. De engem mindenképp meggyőzött. Gyönyörű és tehetséges, az előbbi bizonyított (példának okáért 2001-ben a maxim legdögösebb nők 100-as listáján az első), utóbbit pedig még bőven van ideje bizonyítani. Mindenesetre a Dark Angel aka. Sötét angyal mindenképp az ajánlott kategóriába sorolható. A történetet lehetne még kicsit csiszolni, de ennyiből a Mona Lisa-t is fel lehetne turbózni digitális eljárásokkal. Csak hogy ne érjen senkit túl nagy meglepetés: Sötét angyal.

01 szeptember 2007

end of summer

Hát igen, így a nyár utolsó hetei gyorsan elszaladtak... Hamarosan megint áthelyezem a székhelyem Pécs városkába. Kicsit megszoktam már az itthonlétet, de pár hét és megint inkább csak az ingázástól fogok iszonyodni.